Om Hair-Empire

Hair-empire blev skabt i 2021 af undertegnede Tammie Søgaard. 

Ideen bag virksomheden kom fra min egen 15 årig erfaring med extensions og de problematikker jeg oplevede hver gang jeg skulle købe hår. Nemlig at hårets kvalitet aldrig svarede til det jeg forventede. Derfor satte jeg mig for at finde den lækreste kvalitet, men stadig til rimelige priser. 

Vi har hos hair-empire et stærkt og solidt leverandør samarbejde med den fabrik der laver vores extensions. Det er muligt hos os at bestille præcis den farve du altid har ønsket dig og helt ned til længde 70 cm. 

Vores hår er af slavisk oprindelse, hvilket betyder at hårets oprindelige farve ikke er sort, på den måde er det mindre skadeligt for håret når det skal farves/bleges på fabrikken, og derfor den gode kvalitet kan garanteres

Vi bestræber os på hele tiden at være et så gennemsigtig i vores samarbejde med både kunder og leverandører. Vi er glade for både ris og ros, da det hjælper os til at forbedre os hver eneste dag. 

I salonen der befinder sig i Odense Nv er det muligt også at få påsat sine extensions med la weave metoden, som er den mest skånsomme metode for dit eget hår. 

Hvis du er i tvivl om farver, eller bare ønsker at mærke luksus håret inden du beslutter dit køb er du altid velkommen i salonen til et kig. 

Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at skrive på vores instagram Hairempire.eu eller på mail: Kontakt@hair-empire.eu eller på telefon: 51797225

Besøg også vores hjemmeside WWW.Dinfedtfrysning.dk hvor vi udføre flere forskellige former for fedtreducerende behandlinger. 

Venligste hilsner

Tammie Søgaard
CEO Hair-empire