Handelsbetingelser

Handelsbetingelser gældende ved køb på webshoppen for privatkunder 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hair Empire.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hair Empire.

Kontaktoplysninger:

Hair Empire ApS
Stellavej 7
5210 Odense NV

CVR: 42691348

Kontaktperson: Tammie Søgaard
E-mail: kontakt@hair-empire.eu

DOKUMENTATION & VEJLEDNING

Er der produktbeskrivelser og brugervejledninger til din vare, følger disse med ordren fra Hair Empire. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

LEVERING & TRANSPORT

Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Hair Empire. Varerne sendes som udgangspunkt indenfor 24 timer på hverdage (mandag-fredag) efter modtagelse fra fabrikken. Dette sker typisk efter 12-14 dage efter du har bestilt og betalt din vare. Levering på købers adresse eller til udleveringssted i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan afvige.

RETURNERING

Ønsker du at returnere en vare, skal det gøres ved hjælp af vores returportal, som du finder ved at klikke her

Skulle pakken blive sendt til os direkte til afhentning i en pakkeboks, kan vi afvise at modtage pakken eller opkræve et gebyr for afhentning.

ANSVAR FOR VARERNE

Ansvaret for varer bestilt i vores webshop overgår til køber så snaret varen er leveret. Ved returnering af ordrer, husk da at gemme kvitteringen af indleveringsstedet, da du er ansvarlig for pakken til vi har modtaget den.

REKLAMATION

Reklamationsretten i Danmark er 2 år og vi følger købeloven i forbindelse med reklamationer. Hvis du opdager en fejl, skal du straks rette henvendelse til Hair Empire. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig inden for 2 år efter du har fået varen leveret. 

For produkter med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset til den holdbarhedsperiode, Hair Empire har oplyst på produkt- og andre indholdssider.

Almindelig slitage ved forkert pleje eller ved brug af varmestyling dækkes ikke af garantien, da dette altid vil skade/slide på både dine extensions og dit eget hår. Der kan ikke gives garanti på selve påsætningen af dine extensions, medmindre denne er foretaget/udført i Hair Empires egen salon.

FRI FRAGT

Køb med en samlet værdi på mere end 499,- DKK. efter eventuelle rabatter, har mulighed for at vælge fri fragt ved forsendelse til pakkeboks, firma- eller privatadresse. Dette gælder kun på ordrer med modtageradresse i Danmark.  

FORTRYDELSESRET

Hair-Empire har 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Hair Empire underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget - dette indebærer også emballage og infoskilte, der er på varen.

Hair extensions tages ikke retur/ombyttes, hvis håret har været pakket ud eller prøvet.

Køber er selv ansvarlig for de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse, da dette ikke vil blive anset som værende at gøre brug af fortrydelsesretten, medmindre du samtidig giver Hair Empire tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet.

PRIS & BETALING

På Hair Empire har du mulighed for at betale med Mastercard, Visa/Visa Dankort, Maestro, ApplePay, GooglePay og ShopPay.

Ordrebeløbet hæves når ordren afsendes fra vores lager.
Alle priser på www.hair-empire.eu er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Denne vil fremgå efter du har valgt leveringsmetode i checkout. 

Prisnedsættelser i forbindelse med kampagner gælder ikke gavekort og behandlinger i salonen.

 

Opdateret 07-12-2023