Information og vejledning

Alt håret fra Hair-empire er russisk luksus hår, grade 12 A. Alt håret er double drawn det vil sige det et tykt fra rod til spids. Alle trenser er bløde maskinsyet, de vil derfor føles behagelige at have på. De sælges i 50 grams pakker.

Ønsker du vejledning i forhold til hvilken farve der passer til dit hår skal du kontakte mig på min instagram profil Hairempire.eu eller sende mig en mail til kontakt@heir-empire.eu med et billede af din hårfarve i dagslys, så skal jeg gøre alt for vi finder den rigtige hårfarve til dig. 

Har du andre spørgsmål i forhold til hvor langt du ønsker dit hår skal være eller hvor mange gram du skal bruge for at få det look du ønsker er du også ligeledes velkommen til at kontakte mig. 

I salonen i odense påsætter jeg extension med la weave metoden. Det er den eneste metode jeg laver da det er den eneste jeg kan stå inde for ikke ødelægger dit eget hår. Jeg går meget op i at være omhyggelig og præcis, da der ligger en del teknikker bag en korrekt påsætning der hverken skal knække eller trække dit hår ud. Min metode er skånsom og du kan gro dit eget hår langt inde under din påsætning. 

Det er vigtigt når du vælger din påsætter at du gør det med omhu, da vi gerne skal passe på vores eget hår inden under. Med min metode vil du ikke opleve at håret bliver revet ud, eller det strammer og stresser din hovedbund. Det er en behagelig og bevægelig metode. Alle der kommer fra flettemetoden elsker la weave. Når du har været i salonen og fået påsat enten dit eget medbragte hår eller hår fra os, får du en udførlig guide med dig hjem der skal gøre dig tryg i den nye metode. 

På min instagram sørger jeg hele tiden for at opdatere med billeder og videoer med nyttig info i forhold til hvor meget hår man skal have på, hvordan man passer det og styler det. og rigtig mange ofte stillede spørgsmål. 

Så følg mig derinde og lad dig inspirere.